CONTE : ¿ A QUE SABE LA LUNA?

Abans d'explicar-vos l'activitat del conte, voldria informar-vos que l'eixida didàctica al Museu d'Art Modern, Planetari i Escola d'hosteleria de Castelló es farà el dia 27 de febrer i no el 14 com us vaig comunicar, la raó és que al Planetari les visites estaven cobertes per al dia 14 i hem hagut de canviar el dia.
Bé, a la classe de les girafes hem començat a treballar el tema de l'espai, però a nivell oral: realitzem converses al voltant del que sabem de l'espai, si algú sap que és el Sol, que és la Lluna, si sabem en quin planeta vivim, si hi ha més planetes,... Tots aquestos conceptes els treballarem a nivell oral i enllaçats amb alguns contes. Un d'eixos contes, que ara us presentem és: ¿a que sabe la Luna?. A les girafes els ha agradat molt i per això us deixe ací el video del conte per a que us el puguen contar a vosaltres. 










Comentaris

  1. Es un cuento precioso que a todos les encanta. Yo tengo un lim con actividades sobre él pero por ahora sólo está en gallego. Buen finde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias siempre por tus comentarios, es una lastima que el lim este solo en gallego , el cuento les encanta y a mi tambien. Un beso y buen finde a ti tambien.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada