ELECTRICITAT ESTÀTICA

Hui hem rebut un altre missatge del dolent pudent que ens feia seguir jugant i passant proves... ací teniu el codi QR que ens ha arribat hui...


Amb aquesta provocació a buscar la fitxa número 2 hem anat al nostre panell del bosc sense llum i hem buscat la fitxa i... sorpresa! Un altre codi QR amb una pregunta per a fer la prova...




I després d'escoltar la pregunta del dolent pudent, hem començat a fer hipòtesis i clar a vore si el resultat era positiu i es complia o no es complia el que haviem pensat.
Han dit moltes coses: que podiem agafar-los amb pinzes, amb unes tisores, amb un full, amb una estora, amb un plat, amb un got, amb els peus... mireu quantes coses hem provat i algunes d'elles ens han funcionat.
Després els he proposat provar amb canyetes de plàstic, amb bolígrafs i amb globus i ací ha començat la festa a la classe. Tots i totes han provat si funcionava carregant amb les mànegues dels jerseis, amb els jerseis dels companys... i fins i tot jo mateixa he pujat a la taula per vore si el globus es quedava al sostre i... s'ha quedat, de fet aquesta vesprada encara estava ahí... vorem demà.
Gamificant l'apenentatge i convertint les activitats en un joc fem que arriben a descobrir per ells mateixos el que d'un altra forma seria més difícil. Ho hem passat molt bé i... hem superat la segona prova!!!




Comentaris

  1. En casa no hem parat fins que hem aconseguit que es quedara el globus al sostre... quina intriga esperant a que baixara!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada