EIXIDA ALS BOMBERS DE NULES I LA MARJAL D'ALMENARA

Ahir divendres vam fer l'eixida del segon trimestre, primer vam anar a l'estany de Nules i vam esmorzar allí fins a l'hora que haviem d'anar al parc de bombers a Nules. Una vegada al parc de bombers, Gustavo el bomber que ens va guiar la visita, ens va contar els tipus de vehicles que fan servir depenent de la emergència, les funcions dels bombers i en quins casos, a més d'incendis, es necesària la seua intervenció. Les girafes estaven amb la boca oberta, però a la meitat de la visita va sonar la alarma d'emergència i els bombers van eixir ràpidament amb el camió... va ser molt emocionant, la veritat.
Com que ens vam quedar allí un poc sense saber que fer, vam aprofitar per a fer-nos la foto de grup davant del camió mentre esperavem per vore si tornaven i podiem continuar la visita.
Passat un temps van tornar i ens van contar que havien anat a apagar un xicotet incendi a una casa d'una població a prop d'allí i que ja estava controlat i no havia més problema.
Vam continuar amb la visita, ens van ensenyar com van equipats per a apagar un incendi i... després vam pujar al camió de bombers!!! 
Una vegada vam baixar ens tocava apagar el foc amb la mànega i vam gaudir moltíssim!!! Per a acabar vam anar a vore el gimnàs on entrenen cada dia i ens vam despedir d'ells donant-los les gràcies perquè ho van fer molt bé i amb molta paciència, mil gràcies!
Com que ja era hora de dinar ens vam pujar al autobús i vam anar a la marjal d'Almenara, després de dinar vam fer una activitat de alliberar la ment gitant-nos a terra i escoltant la natura i observant aquelles xicotetes coses que de vegades no ens parem a mirar perquè anem massa ràpid.
L'eixida va ser genial i tots i totes vam acabar molt cansats, però ho vam passar molt bé!!!













Comentaris